3 September 2020 - Current Affairs/General Knowledge(GK)


1. Which bronze statue is China ready to unveil?

Ans. Dwarkanath Kotnis


2. Who has been appointed as additional director of Bharat Electronics Limited?

Ans. MB Rajasekhar


3. Who was appointed as Inspector General of Central Reserve Police Force Srinagar Sector?

Ans. Charu Sinha


4. Who has launched a mobile application "AMA SAHAR" and "SWACHHA SAHAR ODISHA"?

Ans. Naveen Patnaik


5. Who will deliver the keynote address at the third Leadership Summit of the US India Strategic and Partnership Forum?

Ans. Narendra Modi


6. In which country is the SCO three-day SCO organized?

Ans. Russia


7. Who has taken over as a tool of the Indian Navy?

Ans. SR Sarma


8. Who took over as the new Election Commissioner of India EC?

Ans. Rajiv Kumar


9. When is World Coconut Day celebrated every year?

Ans. 2 September


10. Where will the Cycling Summit 2021 be hosted?

Ans. Delhi, Mumbai, Bangalore

  • White Instagram Icon
  • YouTube

© 2023 by Knowledgexpo.com

Contact Us

Policies